Friday, 6 April 2012

#1 Segmen : Jom berkawan by Eifa.

Assalamualaikum semua.
You know what, buat pertama kali untuk blog ni aku join segmen/contest/tagged or whateverlah. Siapa berminat sila lah join. Or KLIK SINI untuk lebih lanjut. Aku nak terang pepanjang pun, karang lebihnya merepek-repek. Kan?

Please click this cute banner.
Please click this cute banner. 

  • Mynickname : Sue.
  • Tujuan blog dihasilkan : Sharing is caring, so aku saja nak share cerita :)
  • Usia blog : Untuk blog ni, usianya muda lagi. 4 bulan. (Sebab sebelum ni, aku dah ada blog tapi dah del. Sebab berusang)
  • Promote blog? : Okay, datang dan baca blog aku. Enjoy yea :P
Till then. 

14 comments:

  1. Thank sbb join segmen Eifa..
    nnt rajin2 lh blokwalking kt bloglist yg join segmen nie..
    makin byk BW,,makin byk kwan..
    wee.. thanks sue..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay, thnks eifa. Insyallah :P

      Delete
  2. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih lily :D Datang lagi. Hew

      Delete
  3. lepak jap dari segment yg same..
    jemput la http://ct-jue.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah. Sesama kita menjenguk k! :P

      Delete
  4. Hai cik sue, nickname kite sama lah ^_^
    Singgah sini dari segmen yg sama ! Jemput singgah belog ^^ .

    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-iefa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hew, nama sama? :D :D
      Terima kasih cik sue!

      Delete
  5. datang sini dari segmen yang sama.

    salam perkenalan ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee. Thnks. Salam perkenalan juga. :D

      Delete
  6. Hello . Dah follow, follow balik ye . Dari segmen yang sama .

    http://ahmoianm.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-eifa.html

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum. hye. hehe. saya tak join segmen ni, saja singgah. ^^ salam perkenalan dari saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. Salam kenal jugak omey!

      Delete